073 - 624  04 14 |  ofni.[antispam].@qs10.nl 

 

Wie is qs10?

Wie zijn wij?
Quality systems 10 (qs10) is een servicebureau voor secretariële en administratieve werkzaamheden, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. qs10 is een zusterbedrijf van Dispi bv, de bouwer van e-Captain.

Wat doen wij?

qs10 ondersteunt verenigingen, stichtingen, koepelorganisaties, bonden en vergelijkbare instanties. Denk hierbij bijvoorbeeld patiënten-, gehandicapten-, ouderen-, sport-, netwerk-, culturele- en beroepsverenigingen. Ook bieden we diensten aan (non-profit) bedrijven. Al deze organisaties ondersteunen we met secretariaats-, boekhoudkundige, financiële- en logistieke werkzaamheden. Maar ook het door ons laten uitvoeren van marketing- en promotionele activiteiten behoort tot de mogelijkheden.

Zo realiseren we voor onze opdrachtgevers uiteenlopende werkzaamheden. Denk hierbij aan het organiseren en ondersteunen van activiteiten, beheren van websites en webshops, afhandelen van mailverkeer en overige schriftelijke en telefonische communicatie. Daarnaast verzorgen we rapportages voor management en bestuur. Ook adviseren en begeleiden we organisaties en waar nodig individuele relaties en patiënten over bestaande regelingen voor hun specifieke situatie.

Doordat we deze werkzaamheden kunnen uitvoeren in combinatie met het verzorgen van de volledige kantoorautomatisering zijn we in staat het totale werkproces van uw organisatie te begeleiden en hierover te adviseren. Indien van toepassing zorgen we voor ontwikkeling of aanpassing van de benodigde software. Hierbij zorgen we ook voor de opleiding van medewerkers, instructeurs en gebruikers. Daarnaast maken en leveren we training en begeleiding aan groepen of individuele medewerkers van uiteenlopende organisaties.

Werkt u nog niet met e-Captain?

e-captain-logo-nobgDat is natuurlijk een gemiste kans. Maar geen probleem!
Wanneer u start met e-Captain, ontvangt u direct alle voordelen die daarbij horen. e-Captain wordt gebruikt door honderden organisaties in Nederland, waaronder veel patiëntenorganisaties. Voorbeelden zijn:  Nederlandse Leverpatiënten Vereniging (NLV), Apneuvereniging en Schildklier Organisatie Nederland (SON) . Lees hier wat e-Captain voor uw organisatie kan betekenen.

Meer informatie over e-Captain