Bestuursondersteuning

Er komt veel kijken bij het besturen van een vereniging of stichting. Bestuurswerk is natuurlijk erg belangrijk, maar door iedereen zijn drukke portefeuilles is er vaak weinig tijd voor taken als notuleren of agendabeheer. Wij nemen deze taken over, zodat u zich kan focussen op sturen van uw vereniging!

Notuleren

potlood-iconNaast het klantencontact staat qs10 ook klaar om al uw vergaderingen en overleggen te notuleren. Dit doen we zowel online, als op locatie. Zo heeft u altijd inzichtelijk welke besluiten zijn genomen en welke actiepunten zijn besproken!

Agendabeheer

3287-omgezetWij zorgen dat het bestuur altijd op de hoogte is van alle vergaderingen. Wij plannen vergaderingen in, maken ze aan online aan of plannen een locatie om fysiek te vergaderen. U kunt ook altijd gebruik maken van onze vergaderruimte in Den Bosch!

Kies voor qs10

Wilt u meer tijd over hebben voor uw vereniging of stichting? Wilt u niet steeds bezig zijn met bestuurstaken als notuleren? Of heeft u een tekort aan mankracht om de taken uit te voeren?


Dan is qs10 de oplossing! Met onze ervaring en expertise kunt u uw bestuurswerkzaamheden op een professionele manier én voor een lage prijs laten verzorgen!

illustratie-secretariaat-web
megafoon-met-voordelen

De voordelen van bestuursondersteuning bij qs10

  • Een mooie vergaderruimte in Den Bosch
  • U ontvangt binnen drie dagen de notulen van de vergadering met een actielijst
  • Zowel online als op locatie