Facturatie

Het beheren van uw facturen is een secuur proces wat veel tijd kost. Onze financiële experts gaan zorgvuldig om met uw ingaande en uitgaande facturen en zorgen altijd voor tijdige opvolging. Zo zijn al uw financiën altijd op orde!

facturatie-proces-qs10

Kies voor qs10

Wilt u meer tijd hebben voor uw vereniging of stichting? Wilt u niet steeds bezig zijn met het afhandelen van uw facturen? Of heeft u een tekort aan mankracht om de taken uit te voeren?

Dan is qs10 de oplossing! Met onze ervaring en expertise kunt u uw secretariële werkzaamheden op een professionele manier én voor een lage prijs laten verzorgen!

illustratie-secretariaat-web

Meer over onze facturatiewerkzaamheden

Wij verzorgen facturatie aan leden, sponsoren en donateurs. Verder verzorgen we ook het uploaden van incasso- en betaalbestanden, het versturen van herinneringen aan aanmaningen, het begeleiden van uitbestedingen en het verwerken en opnieuw behandelen van afgekeurde facturen.

Directe samenwerking met de penningmeester

Al onze werkzaamheden worden vanzelfsprekend in nauw overleg met de penningmeester van uw vereniging of een andere door u aangewezen contactpersoon uitgevoerd. Wij hanteren dan ook altijd het 4-ogen principe.

 
facturatie-web