qs10 klanten overzicht

Een selectie van onze relaties

logo-adf-stichting

ADF Stichting

De ADF stichting is een patiënten- en familieorganisatie voor iedereen die te maken heeft met angst-en dwangklachten. Ze zijn een platform voor ontmoeting, kennisdeling en belangenbehartiging dat bijdraagt aan herstel van mensen met overmatige angst.

logo-alopecia-vereniging

Alopecia Vereniging

De Alopecia Vereniging is een patiëntenorganisatie, is geheel onafhankelijk en heeft geen enkel commercieel belang. Zij behartigt de belangen van alle mensen met elke vorm van haarverlies. Alopecia betekent letterlijk haarverlies.

logo-bni 2

BNI

De bni is dé Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten. De vereniging ondersteunt, stimuleert en promoot Nederlandse interieurarchitecten in binnen- en buitenland.

bnsp-nieuw

BNSP Stedebouwkundigen en Planologen

De BNSP is een platform voor ontmoeting, ontwikkeling en ondersteuning. De BNSP is een jonge vereniging met een lange geschiedenis en traditie. Zij is in 1998 ontstaan uit een fusie tussen de BNS (Bond van Nederlandse Stedebouwkundigen) en de BNP (Bond van Nederlandse Planologen).

logo-hier-klimaatabonnement

Hier Klimaatabonnement

Gemeenten staan voor de opgave om voor 2050 wonen zonder aardgas te realiseren. Dat kan alleen in samenwerking met bewoners. HIER zet haar kennis en ervaring op bewonerscommunicatie- en participatie om in praktisch materiaal en stelt het beschikbaar in het klimaatabonnement.

logo-hirschrprung

Hirschsprung

De Vereniging ziekte van Hirschsprung is een patiëntenvereniging, waar patiënten, hun ouders/verzorgers of andere belangstellenden in contact kunnen komen met lotgenoten. Samen kunnen we ervaringen delen; begrip en herkenning zijn hierbij erg belangrijk.

logo-huid-nederland

Huid Nederland

Huid Nederland maakt zich sterk voor alle mensen met een huid- of haaraandoening en verenigt mensen met een huid- of haaraandoening met als doel hun positie in de zorg en de kwaliteit van zorg te versterken.

ispo-nederland

ISPO Nederland

ISPO Nederland is een multidisciplinair kennisnetwerk voor orthesiologie en prothesiologie. Haar missie is een wereld waarin iedereen dezelfde kansen heeft in het volledige participeren in de samenleving. 

itp-logo-rgb-diapositief

ITP Patiëntenvereniging Nederland

De ITP Patiëntenvereniging Nederland ondersteunt ITP-patiënten met informatie over het ziektebeeld en de behandeling hiervan.

juvox

Juvox

Justitievakbond Juvox is de grootste en meest aansprekende belangenorganisatie voor medewerkers bij het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Op toegankelijke, specialistische, professionele en eigentijdse wijze werken Justitievakbond Juvox en zijn leden voortdurend aan positieverbetering.

logo-kcgh

Kenniscentrum Global Health

Kenniscentrum Global Health (KCGH) wil kennisuitwisseling op het gebied van global health ondersteunen. Dit doen we door zorg- en global health professionals te verbinden, global health kennis toegankelijker te maken, hiervan te leren en daardoor de toepassing in de Nederlandse gezondheidszorg te bevorderen."

logo-knmc

Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club

Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club is de landelijke vereniging van motorbooteigenaren die sinds haar oprichting in 1907 de belangen en interesses van haar leden met enthousiasme behartigt.

logo-kwv-de-kaag

KWV de Kaag

De vereniging is in 1910 opgericht met als doel het organiseren van zeil- en roeiwedstrijden. Wedstrijdzeilen is nog steeds een belangrijk onderdeel, maar ook motorbootvaarders en sloeproeiers maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van de vereniging.

logo-kbsg

KBSG

Het KBSG biedt ondersteuning aan de specialisten en profielartsen die willen herregistreren. Het KBSG biedt een digitale, persoonlijke omgeving waarin artsen hun evaluatie gedurende de registratieperiode van 5 jaar kunnen plannen, uitvoeren en onderhouden.

lichenplanus-400x262 4

Lichen Planus Vereniging

De Lichen Planus vereniging maakt zich sterk voor vroegtijdige diagnose en behandeling; niet iedereen die deze aandoening heeft, weet dat ook. Daarom geeft de vereniging voorlichting - aan patiënten èn professionals - en willen we persoonlijk en online contact tussen mensen met LP bevorderen.

logo-lpi

Liver Patients International

Liver Patients International (LPI) has a vision where all patients affected by liver disease, wherever they live in the world, have access to timely diagnosis, appropriate healthcare, the best possible quality of life, and that their voice is part of the decision-making process.

nlv

NLV

De Nederlandse Leverpatiënten Vereniging zich in voor mensen met een leverziekte door een positieve bijdrage te leveren aan de verbetering van de zorg in het algemeen en het zelfmanagement van de leverpatiënt in het bijzonder.

logo-nvwbs

NVWBS

De Nederlandse Vereniging Williams Beuren Syndroom (NVWBS) is er voor mensen die het Williams Beuren Syndroom (WBS) hebben, hun familie en naaste omgeving.

nvfg

NVFG

De Nederlandse Vereniging voor Farmaceutische Geneeskunde (NVFG) is een professionele wetenschappelijke beroepsvereniging en ondersteunt leden sinds 1962 op het gebied van klinisch geneesmiddelenonderzoek, veiligheid van geneesmiddelen en medical devices, registratiezaken en het delen van actuele medisch wetenschappelijke kennis.

logo-valkenbosch

Valkenbosch

Buitenplaats Valkenbosch is een gemoedelijk vakantiepark gelegen op een zeer mooie locatie tegen Natuurreservaat De Kampina in een groene oase van bossen, vennen en heide. Een familiepark voor rustige gelijkgestemde gasten.

logo-cdls

Vereniging CdLS

"Wij zijn vastbesloten bij te dragen aan een vroege en accurate diagnose van het Cornelia de Lange syndroom (CdLS), om onderzoek naar aspecten van het syndroom te ondersteunen, om mensen te helpen met CdLS en om ouders, broers en zussen, grootouders, families, verzorgers en artsen te helpen om beslissingen op basis van goede informatie te kunnen nemen."

vereniging-kralings-zwembad

Vereniging Kralings Zwembad

De vereniging Kralings Zwembad is opgericht om het historische zwembad te onderhouden. Bij een dergelijk historisch erfgoed blijven altijd zaken die extra aandacht behoeven. Zo kunnen komende generaties dezelfde mooie momenten beleven als de oud-leden.

ichtyosis-netwerken-400x262 3

VViN

De vereniging voor Ichthyosis Netwerken heeft als doel het bevorderen van lotgenotencontact per aandoening, maar ook als geheel van aandoeningen. Ze organiseren netwerkendagen, houden Meet en Greets en zijn betrokken bij kindermiddagen.

logo-vmr

Vereniging voor milieurecht

Het doel van de vereniging is: '....het bevorderen van de belangstelling voor en de beoefening van het milieurecht in de ruimste zin des woords, alsmede van de studie van juridische en maatschappelijke vraagstukken en verschijnselen in het algemeen, voorzover die betrekking hebben op of van betekenis kunnen zijn voor de kennis en de ontwikkeling van het milieurecht.' [uit de statuten].

vnm-verbond-nederlandse-motorbootsport

Verbond Nederlandse Motorbootsport VNM

Het VNM heeft altijd als doelstelling gehad zowel nationaal als internationaal de belangen van de motorbootvaarders te behartigen. Met steeds vernieuwende regelgeving in de Europese Unie op het gebied van de watersport, is het heel belangrijk om hierop tijdig te kunnen anticiperen en mee te kunnen beslissen.

 

wsv-blinckvliet

WSV Blinckvliet

WSV Blinckvliet is een vereniging van en voor watersporters. De haven is opgezet door leden en voor de leden en daardoor een echte verenigingshaven. Aan het Spui, op 2 km vanaf het haringvliet en 12 km vanaf de Oude Maas ligt de jachthaven van W.S.V. blinckvliet.

wsv-de-schie

WSV de Schie

WSV De Schie is een watersportvereniging aan de rand van Schiedam. Bij ons vindt u zowel vaste ligplaatsen als passantenplaatsen. Uiteraard is de jachthaven van alle gemakken voorzien en beschikken wij over douches, toiletten, WiFi en walstroom. Schepen tot 15 meter kunnen bij ons probleemloos terecht.

 

wsv-de-zandmeren

WSV de Zandmeren

WSV De Zandmeren stelt als doel de beoefening en bevordering van de watersport. Enthousiasme voor de watersport en een gezamenlijke passie, pleziervaart, dat zijn de belangrijkste ingrediënten van WSV De Zandmeren.

wv-de-koenen

WV de Koenen

WV De Koenen is een bijna 90 jaar jonge vereniging aan de Nieuwe Meer. Opgericht in 1933 door een groepje fanatieke zeilers, heeft de Koenen nu ongeveer 500 leden, van zeilkampioenen tot motorbootliefhebbers, van jong tot oud, met twee havenmeesters in vaste dienst. Een eigen clubhuis met starttoren en twee grote loodsen voor de winterstalling.

logo-wsv-brouwershaven

WSV Brouwershaven

De Watersportvereniging Brouwershaven heeft als vaargebied de Grevelingen, het grootste zoutwatermeer van West-Europa. Het Grevelingenmeer biedt prachtige flora en fauna en is een uitdagend en gevarieerd vaargebied voor sportieve en recreatieve watersporters. De jachthaven ligt in de sfeervolle monumentale smalstad Brouwershaven, aan de beschutte zuidelijke kant van het meer.