Ontzorgen?

qs10 neemt uw zorgen weg

qs10-ontzorgen-lijnen-diagramOm u optimaal te kunnen ontzorgen moeten we kijken naar wat de oorzaken van de zorgen zijn. Deze kunnen onder andere bestaan uit:

  • Andere hoeveelheden werk te doen

  • Te veel moeten doen in korte tijd

  • Veel uitzoekwerk, onduidelijkheden of slechte communicatie.

Allemaal redelijk makkelijk op te lossen als men zich ervoor inzet.

Ontzorgen is dus het tonen van inzet en aanwezig zijn ten behoeve van samenwerking. Het regelen van zaken, obstakels vermijden of wegnemen en altijd de juiste informatie geven draagt bij aan het ontzorgen. Ontzorgen staat bij ons ook bekend als: doen wat er gedaan moet worden.

Uw werkzaamheden worden dan niet door u uitgevoerd maar door ons uitgevoerd. Wij (ver)zorgen en zo wordt u door ons “ontzorgt”.

Wie is qs10?

qs10 is een Servicebureau voor administratieve en logistieke werkzaamheden in ’s-Hertogenbosch. Wij zijn het zusterbedrijf van dispi bv, de bouwer van e-Captain, het slimme softwareprogramma waar wij mee werken.

De doelstelling van qs10 is:

Een ondersteunende dienstverlening leveren. Waarbij onze dienstverlening precies afgestemd wordt op uw vraag en uw behoeften. Onze op maat gemaakte dienstverlening moet ervoor zorgen dat u ontzorgd wordt van uw zorgen.

Hoe doen wij dat?

Wij willen verenigingen en stichtingen ondersteunen op het gebied van beheers-, secretariaats-, financiele- en boekhoudkundige, - promotionele werkzaamheden. Werkzaamheden die hier onder verstaan kunnen worden zijn:

  • Het realiseren van activiteiten m.b.t. websitebeheer en emailverkeer.
  • Adviseren, begeleiden en onderzoeken, van organisaties en waar nodig individuele relaties om hun te informeren en te begeleiden over hun specifieke situatie.
  • Het maken en leveren van trainingen en individuele begeleiding aan medewerkers van organisaties en ook aan de organisatie in haar geheel.
  • Het verzorgen van kantoorautomatisering.

Waarom doen wij ons werk?

Wij willen organisaties ontzorgen op het gebied van hun backoffice werkzaamheden. Wij streven er naar om alle praktische zaken die voorkomen in een organisatie te verzorgen en uit te voeren zodat de toekomst van uw organisatie gegarandeerd wordt. Hiermee kan uw organisatie in de toekomst blijven overleven en floreren.

Waarmee kunnen wij uw organisatie helpen?

Wilt u weten hoe wij uw organisatie kunnen helpen?

Bekijk dan hier hoe wij u kunnen ontzorgen