qs10 Ontzorgt

Door uw backoffice werkzaamheden uit handen te nemen. Wij verzorgen en voeren al uw praktische zaken uit. Zo heeft u de tijd voor de taken waar het écht om gaat.

Onze doelstelling

Wij willen uw organisatie ontzorgen. Wij streven ernaar om alle praktische zaken die voorkomen in een organisatie te verzorgen en uit te voeren, zodat u toekomt aan het besturen en sturen van uw organisatie. Zo kan uw organisatie in de toekomst blijven overleven en floreren.

Ons verhaal

Wij werken al jarenlang samen met allerlei verenigingen en stichtingen vanuit ons moederbedrijf e-Captain en in onze persoonlijke levens. Hier merkten wij dat verenigingen en stichtingen niet alleen de behoefte hebben aan bepaalde software, maar vaak ook niet de tijd hebben om consistent belangrijke taken uit te voeren die op de achtergrond gebeuren.


Ons team bestaat uit mensen met allerlei verschillende achtergronden. Van financieel tot communicatie en van secretariaat tot vormgeving; bij qs10 hebben we alle expertise in huis om u te ontzorgen. Dit doen wij door op een persoonlijke manier te werk te gaan. Dit doen wij door korte lijntjes te hebben met u als klant en flexibele werktijden te voeren zodat u ondersteuning heeft wanneer u dat nodig heeft. Kortom; wij gaan altijd met u in gesprek over hoe wij uw vereniging of stichting gepast kunnen ondersteunen.

Toegankelijk

group-83Wij kijken altijd samen met u naar uw wensen en doen er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

 

Professioneel

group-60Wij zorgen voor consistentie en continuïteit binnen uw organisatie. Zo bent u op alles voorbereid.

Flexibel

group-56Wij staan voor u klaar wanneer het u uitkomt. Dit betekent dat we ook in de avonden en het weekend kunnen worden ingezet!

 

Efficiƫnt

group-58Wij bieden een goede service voor een scherpe prijs. Dit doen wij door onze eigen software te gebruiken en korte lijntjes te hebben met de klant.