Communicatie

Van het telefonisch beantwoorden van vragen en het geven van voorlichting tot het actualiseren van uw website en het informeren van bestuur en werkgroepen. qs10 ondersteunt u bij zowel uw externe als interne communicatie.

Verzorgen van nieuwsbrieven en mailingen

In uw externe communicatie ondersteunt qs10 u door het verzorgen van nieuwsbrieven en mailingen, desgewenst inclusief templates. U kunt de volledige nieuwsbrief met een gerust hart aan ons overlaten; wij werken met een professioneel tekstenschrijver voor de inhoud en onze designer draagt zorg voor de uitstraling.

Ook geven we voorlichting aan (potentiële) leden en donateurs. We houden uw website actueel bijvoorbeeld d.m.v. het plaatsen van nieuwsitems, CMS-werkzaamheden en webshopbeheer. In het verlengde hiervan verwerken we ook mutaties en bestellingen.

Daarnaast kunnen we promoties opstellen t.b.v. uw activiteiten en verzorgen we statistieken en rapportages van het digitale verkeer rondom uw uitingen.

Ter ondersteuning van uw interne communicatie verzorgen we werkzaamheden zoals het uitzetten van ontvangen e-mails naar het bestuur en relevante werkgroepen.