073 - 624  04 14 |  ofni.[antispam].@qs10.nl 

header-1920x581

qs10 ontzorgt!

Uw secretariaat vertrouwd en professioneel ingeregeld. Een flexibele oplossing die uw organisatie in staat stelt om te groeien of zich snel aan te passen aan nieuwe vraagstukken.

 

Meer informatie

 

qs10 ontzorgt!

Uw secretariaat vertrouwd en professioneel ingeregeld. Een flexibele oplossing die uw organisatie in staat stelt om te groeien of zich snel aan te passen aan nieuwe vraagstukken.

 

Meer informatie

 

qs10 ontzorgt!

dispi-kantoor

qs10 is een bedrijf van Dispi bv, de producent van e-Captain. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met support op het gebied van automatisering en met directe ondersteuning bij secretariële en administratieve vraagstukken. In 2004 zijn we begonnen met het geven van telefonische support over e-Captain aan alle gebruikers.

Wie is qs10?

Uw virtuele kantoor

bar-el-capitano

Quality systems 10, kortweg qs10, verzorgt secretariële en administratieve ondersteuning. Wij bieden een breed scala aan ondersteunende diensten. Ook u kunt hierop, afhankelijk van de behoefte en in onderling overleg, op terugvallen. Uit ons totaalaanbod selecteert u zelf de diensten die voor uw organisatie van belang zijn.

Meer informatie qs10 diensten

 

Leden & donateurs

leden-en-donateurs

qs10 ontzorgt verenigingen en stichtingen ten aanzien van hun relatiebestand. En daarbij doen we meer dan het registreren van adresgegevens van leden. Met het geavanceerde e-Captain systeem waar qs10 mee werkt, kent u niet alleen uw leden, maar iedere persoon en organisatie die contact met uw organisatie heeft of had.

Leden en donateurs

Financiële administratie

virtuele-kantoor

Een goede financiële administratie is geen eenvoudige aangelegenheid. Kent u alle ins en outs en de eisen waaraan u moet voldoen? qs10 is hiervan op de hoogte en brengt dit, ook voor uw specifieke situatie, in kaart. Zo brengen we uw administratie terug tot heldere en inzichtelijke rapportages die u een totaaloverzicht en controle over uw organisatie geven. Op verzoek verzorgen we ook uw jaarrekening waarmee u als PG-organisatie verantwoording kunt afleggen aan uw subsidiegevers.

Invoer en verwerking van betalingen, machtigingen, verzending van bedankbrieven. qs10 verwerkt de respons van al uw acties. Bij lopende donateurscampagnes rapporteren wij met regelmaat, zodat snel het succes van een actie duidelijk is. En door de geautomatiseerde verwerking zijn wij in staat dit traject goedkoop en efficiënt te verzorgen.

 

Detachering specialisten

U wilt geen werkgever worden, maar wel uw mensen direct aansturen? qs10 zorgt ook hier voor de juiste oplossing. Door professionals uit onze eigen omgeving in te zetten in uw organisatie. Mensen die zich met hart en ziel aan uw organisatie verbinden.

Management informatie

Veel bezoek op uw website wil nog niet zeggen dat er veel mensen lid of donateur worden van uw organisatie. Met nieuwe marketingtechnieken helpen we u om uw anonieme websitebezoekers om te zetten naar leden, donateurs of mensen die actief betrokken zijn bij uw organisatie.

  • Kunt u besturen zonder afgeleid te worden door de dagelijkse (praktische) zaken?
  • Heeft u uw organisatie 100% inzichtelijk?
  • Weet u precies wanneer u moet bijsturen?
  • Welke wetgeving speelt een rol vandaag de dag?
  • Zijn de kosten transparant en eenduidig?

Nog niet? Maak dan kennis met ons krachtige team van qs10.
Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten via 073 - 624 04 14 of stuur een e-mail naar ofni.[antispam].@qs10.nl

 

e-Captain

Bekijk de website van e-Captain voor meer informatie: www.e-captain.nl